-  Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.

Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.

Η Epidosis – Business Consultants με την έντονη παρουσία της στην Βουλγαρία και την παροχή επενδυτικών ευκαιριών σε ελληνικές επιχειρήσεις που τόλμησαν να κάνουν άλμα σε νέες αγορές βρίσκεται κοντά σας και στις νέες επιδοτήσεις που παρέχονται σε επιχειρήσεις με έδρα στην Βουλγαρία ή στις επιχερήσεις που ενδιαφέρονται τώρα να ιδρύσουν επιχείρηση στην Βουλγαρία και να ενισχυθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Η Βουλγαρία μπαίνοντας στη Νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ για το 2014-20, έχει εξασφαλίσει από την Ε.Ε. μεγάλα κονδύλια για τις νεοσύστατες και τις υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση, συλλογή δικαιολογητικών, υποβολή, διαχείριση και παρακολούθηση του φακέλου του επενδυτικού προγράμματος που θα επιλέξετε και ταιριάζει στα μέτρα της επιχείρησης σας.

Παρακαλώ καλέστε μας ή στείλτε μας e-mail για να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε ποιο πρόγραμμα θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

img01
Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.
Epidosis

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και λογιστικό φοροσχεδιασμό για την επιχείρηση σας.

Created by   

MENU