-  Τίτλος: Η «Coca-Cola» επενδύει BGN 5.000.000 στο Kostinbrod

Τίτλος: Η «Coca-Cola» επενδύει BGN 5.000.000 στο Kostinbrod

Είναι σημαντικό για εμάς οι επενδυτές να παραμένουν και να συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους. Αυτό δείχνει ότι οι συνθήκες που προσφέρουμε παρέχουν σταθερές προοπτικές μακροπρόθεσμα. Αυτό ειπώθηκε από την Υφυπουργό Οικονομίας Daniela Vezieva κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 20ης επετείου από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της Coca-Cola στο Kostinbrod και της ανακοίνωσης της επένδυσης τους ύψους BGN 5.000.000 για την επέκταση των παραγωγικής διαδικασίας.

«Η πολιτική του Υπουργείου Οικονομίας έχει ως στόχο όχι μόνο να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και να προσελκύσει νέους επενδυτές, αλλά και να κρατήσει αυτούς που έχουν ήδη επενδύσει και να τους βοηθήσει να επεκτείνουν τις επενδύσεις τους», δήλωσε η Vezieva.

Επίσης δήλωσε ότι μέσα από τις δραστηριότητες παραγωγής και πώλησης, η Coca-Cola στη Βουλγαρία φέρνει σημαντικά έσοδα στην οικονομία, με την άμεση προστιθέμενη αξία που παράγεται στο σύστημα της Coca-Cola ανέρχονται στα 50.000.000€ και με ετήσιες επενδύσεις ύψους € 53.000.000 σε προμηθευτές, η εταιρεία κατατάσσεται μεταξύ άλλων στους κορυφαίους επενδυτές για τους φορολογούμενους, τους παρόχους και τους εργοδότες στη χώρα.

img01
Η «Coca-Cola» επενδύει BGN 5.000.000 στο Kostinbrod
Epidosis

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και λογιστικό φοροσχεδιασμό για την επιχείρηση σας.

Created by   

MENU