-  Η Ελληνική Intralot Αποκτά το 49% της Eurobet Βουλγαρίας

Η Ελληνική Intralot Αποκτά το 49% της Eurobet Βουλγαρίας

Η αθηναϊκή εταιρεία Intralot ανακοίνωσε την εξαγορά ποσοστού 49% της Eurobet της Βουλγαρίας, εταιρείας αριθμητικών τυχερών παιχνιδιών και κουπονιών τύπου «scratch».

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Ιούνιο του 2016, εν αναμονή κανονιστικών εγκρίσεων, όπως ανέφερε η ελληνική λαχειοφόρος αγορά και προμηθευτής τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών σε δήλωσή της την περασμένη Τετάρτη.

Η αξία της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκε.

Η Intralot κατέχει ήδη το 49% του Eurofootball της Βουλγαρίας, προσφέροντας σταθερές αποδόσεις και live στοιχήματα σε βάθος ενός δικτύου 850 καταστημάτων στη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Intralot Group, Αντώνιος Κεραστάρης σχολίασε τη δήλωση: «Είμαστε περήφανοι για την επέκταση της παρουσίας μας στη Βουλγαρία μέσω της απόκτησης στρατηγικού μεριδίου στην Eurobet, η οποία αποτελεί ηγέτη της αγοράς στον κλάδο της.»

Η Eurobet λειτουργεί μέσω ενός δικτύου 1.100 σημείων πώλησης στη Βουλγαρία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobet Μίλεν Σταμάτοφ δήλωσε ότι «η στρατηγική συμμετοχή της Intralot στην Eurobet επισημαίνει την ικανότητα της εταιρείας μας να προσελκύσει διεθνείς επενδυτές και ενισχύει τη θέση μας στην τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών.»

img01
Η Ελληνική Intralot Αποκτά το 49% της Eurobet Βουλγαρίας
Epidosis

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και λογιστικό φοροσχεδιασμό για την επιχείρηση σας.

Created by   

MENU