Υπηρεσίες  -  Real Estate

Υπηρεσίες

Real Estate

Το Λογιστικό – Φοροτεχνικό μας τμήμα, με εμπειρία πάνω από 30 έτη, επεκτείνει την δραστηριότητα του στην αγορά & πώληση ακινήτων μέσω ενός προνομιακού μοντέλου κοστολόγησης. Η δημιουργία του νέου real estate τμήματος έρχεται να ολοκληρώσει την επιτυχημένη έως τώρα πορεία μας, με την προσθήκη εξειδικευμένων στελεχών συνδεδεμένα με πολυτελή ιδιόκτητα και μη, ακίνητα.

img01
Real Estate
Epidosis

Υπηρεσίες Real Estate

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η άριστη επικοινωνία παράλληλα με την εξειδικευμένη λογιστική γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα συμβάλλουν στην επιτυχή αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό για την σύνδεση - μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας.

Epidosis

Λογιστική & Νομική Υποστήριξη

Στην Epidosis, η εύρεση και κοστολόγηση της πολυτελούς κατοικίας είναι μόνο η αρχή – παράλληλα με την συμφωνία, αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία μεταβίβασης και αναλύουμε διεξοδικά τις εκάστοτε νομοθεσίες για να συνδέσουμε το ακίνητο με την ελάχιστη δυνατή φορολογία.

Epidosis
Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός!

Το δίκτυο πρακτόρων της EPIDOSIS αντιπροσωπεύει τον εγκυρότερο διαμορφωτή αγοράς πολυτελών ακινήτων στη Χαλκιδική, Ελλάδα και Βαλκάνια. Στόχος της EPIDOSIS είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας στον τομέα του REAL ESTATE. Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και τις ανάγκες του επενδυτή, η EPIDOSIS αναλαμβάνει όλη την διαδικασία από την αναζήτηση του ακινήτου ως την τελική παράδοση και ολοκλήρωση της ανάθεσης.

Το έμπειρο προσωπικό και η τεχνογνωσία της EPIDOSIS βρίσκεται σε άμεση διάθεση και συμπράττει στην επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου που αναλαμβάνει η EPIDOSIS, στηρίζοντάς την καθ΄όλη την διαδικασία όσον αφορά την νομική, λογιστική-φορολογική εκπροσώπηση, τα προγράμματα ΕΣΠΑ κ.λπ.

Epidosis
Η παροχή υπηρεσιών, υψηλών προδιαγραφών όπως ακολουθούν:
  •     Εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέσιμο να συνδράμει όπου απαιτείται
  •     Σημεία εξυπηρέτησης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κύπρο, Βουλγαρία και Πολωνία
  •     Συνεργασία με έμπειρους και πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων.
  •     Νομικό τμήμα που θα σας στηρίξει σε όλη τη διάρκεια των διαδικασιών αγοραπωλησίας
  •     Golden Visa: διεκπεραιώνουμε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για την απόκτησή της
  •     Λογιστικό τμήμα με μακροχρόνια εμπειρία που θα σας παρέχει πληθώρα υπηρεσιών.
  •     Σύσταση δικτύου συνεργατών ανάλογα με τις ανάγκες σας
Epidosis

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και λογιστικό φοροσχεδιασμό για την επιχείρηση σας.

Created by   

MENU